Gammal ?

Nattliga göromål..

I morse när jag vaknade var jag för första gången, sen jag fick den, glad över ”snarkapparaten”. Trots en besvärlig hosta i sviterna av en lunginflammation, sov jag ganska lugnt. Jag fick ”snarkapparaten” för snart ett år sen, för att jag hade för många andningsuppehåll under sömnen. Jag har haft svårt att bli vän med den, men i morse när jag vaknade var jag glad över den.

I lägenheten i Visby har jag nu flyttat från vår dubbelsäng till en säng i ett närbeläget rum. Hon älskar mig alltjämt, men av kärlek till henne har jag dragit mig undan. Tänk er själva: Först tar jag ur hörapparaterna ur båda öronen. Lägger löständerna i ett vattenglas och tar på mig ”snarkapparaten” över näsa och mun. Den har ett långt rör kopplat till någon slags pump som låter lite för varje andetag. Dessutom sitter jag uppe halva nätterna och skriver på min blogg. Kraftiga hostanfall avlöser varandra. Så jag kan väl erkänna att jag  känner mig inte särskilt sexig.

Tidigt på morgonen gläntar jag försiktigt på hennes dörr och undrar: ”Är hon kvar”?  Glad upptäcker jag, att ja det är hon.

Visst har det väl sin tjusning i att bli gammal, men ändå.

Annat var det förr.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s