Min 80 års dag, en fin dag.

Kents foto 1

Foto Kent Österdahl. Från vänster i bild sonen Kent, dottern Anneli, jag själv 80 åringen. Hustru Gunvor dotter Maria och mågen Thomas.

Kent och Anneli hämtade Gunvor och mig vid middagstid. Vi hade klätt upp oss i bästa kostymen och Gunvor en fin klänning. Vi visste inte vart de tänkte ta oss. De körde ner till hamnen i Visby och in på Mels? En hamburgarrestaurang med statyer och bilder av Elvys Presley och Marylene Monroe med flera. Där fanns också gamla vespor och motorcyklar. En gammal bensinmack. Mells

Foto Anneli
Vi åt hamburgare och jag fick en upplevelse av mitt gamla 50- tal. Därefter åkte vi en sväng förbi Stadsmissionens sommarhus, där  vår familj på somrarna hade ”Open house” verksamhet för många av Kyrkans ungdomar i början på 1970 talet.

Därefter åkte vi till dottern Maria och hennes man Thomas och fick tårta o kaffe. På kvällen träffades vi i vår lägenhet på Greta Arwidssons gata för ännu en tårta.

Det var så trevligt att få fira med familjen, med barn och barnbarn och barnbarnsbarn. Höjdpunkten tyckte jag nog var, när jag fick springa runt i lägenheten efter de båda småttingarna och barnbarnsbarnen Malte och Kasper. Barnbarnet  Rosita tog en så fin video på vårt agerande, när vi sprang runt där, jag orkade bara två varv runt lägenheten, men Malte och Kasper sprang vidare. Tyvärr lyckades jag inte återge hennes video.

Likaså missade jag dotter Marias fina videotack. Tråkigt, men jag behärskar inte tekniken tillräckligt.

Tack våra barn för en fin dag.

Nu ser vi framåt mot firandet i sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: