Herre till vem skulle vi gå?

Jesus foto

Herre, till vem skulle vi gå? Du har det eviga livets ord
(Johannes evangeliet 6:68)

Det är frågan. Till vem skulle vi gå? Du har det eviga livets ord.

Det är aposteln Petrus svar till Jesus, när han lite oroligt frågar: ”Inte vill väl ni också gå er väg?”

Jag läste i dag i tidningen att många lämnar kyrkan. Många gör det kanske av ekonomiska skäl, en del av andra orsaker.

För min egen del måste jag säga som Petrus: ”Herre, till vem skulle vi gå? Du har det eviga livets ord.” Du som vill leva för evigt. Vad har Du för alternativ. Kanske har du hittat någon annan väg? Jag dömer inte, men visst är det svårt att hitta någon annan väg? Tänk om Du säger nej till Jesus Kristus och det eviga livet av ekonomiska skäl. Kan det vara värt det? Ja, jag vet, att kyrkan är långt ifrån fullkomlig, men det är där Herren Kristus finns.

För min egen del satsar jag på att Herren Jesus Kristus uppstod från de döda och att har makt att ge oss evigt liv. Med Petrus vill jag säga: ” och jag tror och förstår att du är Guds helige”.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: