Ny bok

Bok

Mellan himmel och jord.

Nu har det hänt igen. Jag ger ut en ny bok med mina tidigaste bloggar.
Jag undrar så över varför jag gör det? Det är ett risktagande på 25 000 kronor. Hade det inte varit bättre att satsa pengarna på en bra bil?

Frågorna är många. Jag fyller 80 år nästa gång, och så håller jag ännu på så här. Har jag inte fått nog av oförtjänt uppmärksamhet och att synas till varje pris?

Varför håller jag mig inte lugn och njuter mitt otium på gamla dar? Mätt på uppmärksamhet och på att synas. Jag tänker på psalmen 304: ”Lär du mig skog att vissna glad, en gång som höstens gula blad…”. Varför klamrar jag mig fast så som ett visset löv, som hänger kvar där och dinglar och vägrar släppa taget från kvisten?

I bästa fall beror det på att jag tycker det är roligt att skriva. Jag har lättare för att formulera mig i skrift än i vanligt tal. Talar jag tappar jag lätt orden, särskilt om jag tycket det är något viktigt jag vill säga.

Glad är jag över att vårt barnbarn skrev så fint om mig och att jag inspirerat henne att också skriva ner sina tankar och funderingar. Hon tycker t.o.m att hennes morfar är klok. Älskade barnbarn. Det är gott att höra, även om det inte är sant.

Klok eller inte, så ger jag i alla fall ut min nya bok full av tankar och funderingar med titeln Mellan himmel och jord.

Boken kommer att finnas till försäljning hos bokhandlarna Wessman& Petterrsson, Norrbys och bokcaféet Porten.
Boken kan också hämtas hos mig efter överenskommelse på tel. 070 3372420.

2 reaktioner till “Ny bok”

  1. Hej Sune! Finns boken till försäljning nu? Kommer ner till ön i helgen och hoppas kunna köpa boken då! Skulle vara så roligt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: