Böcker jag skrivit

Sunes böcker

Tänkte berätta att jag inte bara tänker på döden, jämt och ständigt.
”Längtan efter tro” och ”Är det en dröm så låt mig drömma” är lite mer allvarliga.

De andra fyra har samma format som de klassiska ”dassböckerna”
Kanske är innehållet något av samma sort också. Dottern Anneli Söderström har illustrerat med roliga gubbar.

Här ett ex. från ”Gula boken”
Familjegudstjänst
Det var familjegudstjänst i kyrkan. Barntimmebarnen var där. Jag hade en flanellograf och  försökte bygga upp julevangeliet med den. Jag visade  de olika figurerna och höll upp  Maria och frågade om någon visste vad hon hette. Det dröjde en stund med svaret och jag försökte: ”Jesu mamma ni vet, vad heter hon”?  Då sa ett av barnen högt och tydligt: ”Det skall väl du veta, du som är präst”?

Ett annat ex.

Munten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: